​Formacioni i vitit në Evropë

Goal.com ka përzgjedhur formacionin më të mirë të këtij sezoni në pesë ligat e mëdha evropiane

Portali i njohur anglez, Goal.com ka përzgjedhur formacionin më të mirë të kësaj pjesë të sezonit në Evropë, ku nga dy lojtarë kanë Manchester City dhe PSG.

Ndërsa nga një lojtarë kanë skuadrat tjera si Manchester United, Barcelona, Augsburg, Inter, Lazio, Liverpool dhe Tootenham.

Për çudi, në këtë formacion nuk është asnjë lojtarë i pesë kampionëve të pesë ligave të mëdha të Evropës, Real Madrid, Chelsea, Bayern Munich, Juventus dhe Monaco. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *