10 lojtarët që i shpëtuan vdekjes gjatë ndeshjes..(Video)


Futbolli si një ndër sportet më atraktive për momentin si dhe më i paguari, ndonjëher
mund të shëndrrohet edhe në tmerr.

Në videon më posht mund të shikoni se si disa lojtar mundte t’iu kushtonte me jetë
ndeshja ku gjatë dueleve dhe goditjeve që pranojn jeta e tyre vihet në rrezik.

Pamjet janë te frikshme por mund të marrim edhe mësim që të kemi më shum kujdes
gjatë kryerjeve të detyrave profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *