Histori erotike: Ja çfarë më bëri fshatarja e etur për seks… (+18)

Për herë të parë shkova te tezja në fshat, pasi mbarova maturën. Jo pse unë dëshiroja, por ishte propozim i mamit, sepse ajo i mati e i çmati gjërat dhe më në fund më tha se kështu duhet të bëhet…

“Bijë, nuk ka rrugë tjetër! Pasi babai fitoi një pushim në det nga firma, ku ka të drejtë të shoqërohet edhe nga bashkëshortja, pse të mos e shfrytëzojmë?! Ashtu-ashtu, ne nuk do ta shihnim detin me sy, prandaj shko ti në fshat te tezja, derisa ne të kthehemi”, më tha nëna, e cila ishte e gëzuar tej mase për mundësinë që ia kishin ofruar në firmë babit.

Ndonëse nuk ma kënda, u desh të pranoja që të humbisja në atë fshat të largët dhe malor, ku as dreqi nuk bënte vezë…

kliko reklamen per ta pare videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *