15 pikat e kënaqësisë që një mashkull dëshiron t’ia prekni

A i dini pikat sekrete të kënaqësisë që nevojitet të prekni një mashkull dhe ai të ndihet “gjallë”?
Epo, pjesa më e madhe e femrave mendojnë që organi gjenital është ai që ndikon më së shumti tek mashkulli dhe se aty qëndron e gjithë kënaqësia.

Kjo është e vërtetë, por ka edhe shumë zona tjera që burri ti japin dy herë më shumë kënaqësi së sa penisi.

Prandaj, ju duhet t fokusoheni dhe ta prekni në këto zona që ta nxisni sa më shumë për kënaqësi.

Këto janë zonat tjera që me të ledhatuar ngjall kënaqësi të madhe tek meshkujt:

Qimet e gjoksit.
Syri i tretë, pjesa mes dy vetullave.
Rrënja e penisit.
Koka, pjesa e flokëve.
Prostata.
Pjesa e tempeve sipër veshëve.
Kockat e fytyrës, nofullat.
Buzët.
Shpatullat.
Qafa.
Kofshët nga ana e brendshme.
Këmbët.
Gjoksi.
Vithet.
Kërthiza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*