20-vjeçarja nga Prizreni rrëfen ngacmimet që përjetoi teksa shkonte në shtëpi (FOTO)

Rastet e ngacmimeve në rrugë nga meshkujt kosovarë nuk është se janë të rralla. Madje ky fenomen është i pranishëm kurdoherë dhe në secilën kohë.

Nuk është veshja provokuese ajo që “detyron” këta meshkuj t’i ngacmojnë femrat rrugës. Ky trend vazhdon edhe kur je e veshur në një gjendje krejtësisht të zakonshme, pa asgjë për të provokuar.

Rast i ngjashëm i ka ndodhur edhe qytetares nga Prizreni, fatkeqësisht jo të vetmes, Tringa Kelmendit. Ajo e ka shprehur shqetësimin e saj përmes facebook-ut, se si rrugëve të atij qyteti, ngacmimet drejtuar asaj nuk kishin të ndalur.. Kliko mbi reklamen me poshte dhe shiko fotgrafite..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*