8 Këshilla efektive për një shpinë të shëndoshë dhe të drejt

Mos u përpiqni të ndryshoni veten në injorimin e syrit. Filloni me durim. Duhen vite për të marrë sjellje të mirë, dhe ka disa ushtrime për ta korrigjuar atë.

Kumti përgatiti një artikull të veçantë për këtë. Drejtoni shpinën dhe ne do të fillojmë!

Një nga aspektet më të rëndësishme të sjelljes së mirë është kontrolli juaj i brendshëm. Imagjinoni që ka një fije të shtrirë nga maja juaj në qafën tuaj, dhe mos harroni kurrë. Një teknikë e tillë e vizualizimit ndihmon të vendosni mendjen tuaj drejt sjelljes së mirë.

Pesha juaj e trupit duhet të shpërndahet në mënyrë të barabartë në të dyja këmbët. Gjithmonë futni stomakun tuaj. Nëse nuk mund ta bëni siç duhet, provoni një stërvitje të quajtur “vakum”: shtrihuni ose qëndroni në të katër këmbët, dilni ashpër përmes gojës tuaj dhe mbani frymën tuaj. Njëkohësisht sillni në stomak sa më shumë që të jetë e mundur, dhe numëroni 15 sekonda. Relax muskujt tuaj me shumë kujdes. Përsëritni përsëri këtë ushtrim…Lexo artikulli e plotë duke klikuar më poshtë

link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*