Biseda erotike +16/ Pas seksit djali i shkruan vajzës: PO më dhemb shumë …, ti me kë nuk je …

Sa te dobishme për komunikim, aq edhe te prishin pune këto rrjetet sociale, madje duke u kthyer edhe te rrezikshme për privatësinë.

U ka rënë rasti ndonjëherë të bisedoni me njerëz të panjohur në Facebook apo Instagram? Kështu, një djalë i ka shkruar një vajze nga Prishtina dhe kanë vendosur që të takohen për të kryer marrëdhënie seksuale kundrejt pagesës.

Por, të nesërmen djali ka ndjerë dhimbje në organin gjenital dhe i ka shkruar “partneres së seksit” nëse ajo ka ndonjë sëmundje.

Biseda e të rinjve vazhdon si më poshtë dhe morali i gjithë kësaj gjëje është që “t’i bëni sytë katër” në situata të tilla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*