Biseda misterioze midis Trump dhe Putin

Donald Trump ka zhvilluar një biedë telefonike me Presidentin rus Vladimir Putin, por Shtëpia e Bardhë ende nuk ka bërë të ditur përmbajtjen.

Një këshilltar i presidentit amerikan theksoi se biseda ka zgjatur rreth 45 minuta. Asgjë nuk jepet të paktën për objetin e bisedimit, që mendohet që ka qenë jo vetëm për çështjen e Jerusalemit, por mbi të gjitha për të ardhmen në Siri, ku ende vazhdojnë luftimet.

Mbrëmë, nga një bombardim i aleatëve të SHBA ka pasur të vdekur edhe nga civilët, madje edhe fëmijë. Bombardimi ka ndodhur në fshatin Al Jerthi, ku veprojnë njësitë kurde peshmerge, aleatë të SHBA-së.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*