Boksieri bën Ariun për spital …(VIDEO)

Boksieri dhe K1 luftëtari Bob Sap e pranoi sfidën që të ndeshet me ariun e llojit Grizli. Bob Sap luftoi me ariun si një boksier dhe luftëtar i vërtet por në fundë ndodhi befasia kështu që boksieri u detyrua që të lëshoj kafezin mirëpo se çfarë ndodhi me ariun shikojeni videon më poshtë.
Kliko reklamën që të hapet linku për ta shikuar videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *