Çfarë mendojnë meshkujt pasi kanë kryer marrëdhënie intime

Pas seksit, meshkujt përjetojnë situata si lodhje, uri dhe dëshirë për të pasur më shumë marrëdhënie. Kjo është arsyeja pse ne kemi bërë një listë të vogël të gjërave që çdo mashkull ndjen pas seksit.

Lodhje

Puna e vështirë e bërë prej tij – në të vërtetë e të dyve, por ai që mendon se ka bërë përpjekje maksimale – reflektohet në trupin e tij. Shumë do të kenë vënë re se pas arritjes së ekstazisë, ky burrë i pasionuar përfundon si një “thes me patate” që nuk mund të lëvizë.

Ëndërron

Sapo mashkulli të jetë plotësisht i lodhur, ai nuk ka më kohë për ty, natyrisht se “shoku i vogël” i tij është në një fazë të thellë të gjumit, kështu që ai gjithashtu duhet të marrë një sy gjumë për të rifituar fuqinë. Të paktën kjo është ajo që ata zakonisht thonë, apo jo?

Dhimbje

Do të varet shumë nga se si ishte sesioni i dashurisë, që ai ka përfunduar duke u lënduar. Të paktën kjo është një shenjë e mirë, që tregon se je një vajzë punëtore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*