CMENDET MODERATORI E TEPERON IA FËRKON “ZOGUN” VALLTARES NË PERFORMACEN E TYRE.. SHIKO PAMJET

Një prezantues televiziv vërtet e ka tepruar me veprimin e tij të pistë ndaj një kërcimtareje.
Ai e ka prekur atë në pjesët intime, ndërsa të dy kanë qenë duke performuar live në televizion. Ka qenë balerina ajo që nisi kërcimin e para dhe më pas i është bashkuar edhe prezantuesi.
Ai “pa dashje” i fërkon kërcimtares “zogun”, ndërsa reagimi i vajzës është i paparë…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*