Dënohet me 71 vite burg, veprimi i vrasësit serial në gjykatë të lë me gojë hapur (Pamje)

Një gjykatë ka dënuar me 71 vite burg një vrasës dhe përdhunues serial të pamëshirshëm.
Por, ajo që bëri më shumë përshtypje ishte sjellja e të dënuarit pasi gjyqtari i komunikoi masën e dënimit me burg. Kameron Willson duartrokiti dhe buzëqeshi para familjarëve të viktimave. Një veprim i cili irritoi edhe më shumë familjarët e personave që ai kishte përdhunuar dhe vrarë.Vrasësi serial Willson u shfaq krejt i pa penduar teksa dënohej për 5 vrasje dhe 13 krime të tjera. Viktimën e fundit ai e qëlloi 98 herë me thikë, ne fund pasi u gjykua ai beri nje veprim qe nuk e priti askush..Shtyp reklamen me poshte dhe shih videon e filmuar ne gjykate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*