Derisa e dashura flinte, unë dhe vjehrra nuk dinim të ngopeshim seks në kuzhinë (+18)

Një burrë 27-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e tij erotike me nënën e të dashurës së tij. Ai ka treguar se të dashurën e ka tradhtuar me nënën e saj, pas flirtit që I kishte bërë kjo e fundit në shtëpinë e tyre.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

Unë e dashuroj të dashurën time, por kam zgjedhur një mënyrë të gabuar, duke pasur marrëdhënie seksuale me nënën e saj.

Isha i dehur dhe në atë kohë u ndjeva mirë, por tani ndihem tmerrshëm.

Unë jam 27 vjeçar, ndërsa e dashura ime është 25-vjeçare. Unë jam me të qe tre vjet, por nuk e kam takuar nënën e saj deri natën e kaluar.

E dashuria ime u rrit nga babai, pasi nëna e saj e la atë për një burrë tjetër. E dashura ime ishte pesë vjeçare në atë kohë dhe ajo thotë se ishte prekur shumë nga kjo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*