Doganieri Zviceran kap shqiptarin me 9 KG Suxhuk Kosove lexo cka i thot Shqiptari

Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9KG soxhuk. Por ajo që i kishte ndodhur në kufi dhe veprimi i tij është thjeshtë legjendar.Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu: “Legenda jemidoganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha:hudhe suxhukun ne kontanjer,ose zurück…shipja zurück tha, shkoj nja 100m larg kufirit dhe u ul dhe filloj ta hane suxhukun,i doxh nja 3 laka…i ra keq .. Shtyp ne reklam per te lexuar ngjarjen e plote te rastit

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*