Doni se’ks të çmendur? Provoni këto pozicione

Nuk ekziston mashkull i cili nuk dëshiron që kohë pas kohe partnerja e tij ta marrë iniciativën në krevat. A dëshironi që partnerin ta sillni deri në kulm ofrojani 4 pozicionet në seks të cilat do ta çojnë në çmenduri.

Pozicioni i Kalërimit

Burri shtrihet në shpinë ndërsa partnerja gjunjëzohet mbi të duke e rrethuar me kofshet e saj. Gruaja kontrollon hapësiren e lëvizjes vertikale e horizontale mbi penisin e partnerit ,për të rritur kënaqesinë mbi muret e vaginës dhe mund ta sjellë me lehtë burrin në orgazmë.

Pozicioni i gërshërës

Duke u nisur nga pozicioni i Andromakes, gruaja bilancohet mbrapa tek këmbët e partnerit. Ky pozicion këshillohet për të vonuar ardhjen e partnerit.

Bashkimi i breshkës

Duke u nisur nga pozicioni i shtrirjes perfekte, burri hap këmbët në mënyrë që të rreshqasin sa më mirë kofshet e gruas.

Pozicioni i Andromakes

Burri shtrirë në shpinë, dhe e dashura ulet sipër tij me këmbët e hapura me trupin terësisht drejt. Gruaja kontrollon tërësisht thellësinë dhe ritmin e penetrimit. Mund të lërë të lirë dëshirën e saj për të dominuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*