Drejtori bën seks me profesoreshën e kimisë, nxënësit i regjistrojnë (FOTO/VIDEO+18)


Drejtori i një shkolle në Britaninë e Madhe, Graham Daniels, 51 vjeç, u kap “mat” duke bërë seks me profesoreshën e kimisë në zyrën e tij.

Nxënësit e shkollës dëgjuan se si rënkonte nëndrejtoresha Bethan Thomas, 37 vjeç.

Pasi regjistruan këto momente, ata e hodhën videon online.

Të dy mësuesit kanë dhënë dorëheqje dhe tani presin vendimin e një komisioni disiplinor.

Shtype linkun e kutis me poshte dhe shiko ngjarjen..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*