E Tmershme: Bëri marredhenie me kalin që e ruante në shtëpi, nuk do ta besoni se çka ndodhi me këtë vajzë (Kujdes Pamjet)

E Tmershme: Bëri marredhenie me kalin që e ruante në shtëpi, nuk do ta besoni se çka ndodhi me këtë vajzë….Një vajzë, që bëri marredhenie disa herë me një kalë racës se butë, i shpëtoi burgut pasi një gjykatë dëgjoi se si ajo i kishte thënë psikologut se kjo gjë i kishte shkatërruar jetën. Por burgu nuk është asgje ku (J.D) 27 vjeç, i ndodhi edhe më e keqja ku ajo është dërguar urgjent në spital, pas kësaj mjeket e kan pyetur për cfarë arsye ke bërë marrëdhënie me një kalë??, dhe shikoni përgjigjen e vajzës që do ju lë pa fjalë, shtypni posht reklamen dhe menjëher ju hapet kjo video shokuese:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*