Është komplet e zhveshur, shikojeni reagimin e qytetarëve kur e kuptojnë se po ec krejt “c…” VIDEO


Ishte një eksperiment jo fort i hijeshem, pasi në trupin e kësaj modele të zhveshur kishin pikturuar një lloj fustani, për të shikuar se a do ta vërenin kalimtarët.
Modelja braziliane nuk iu deshtë shume që të komprometohej ideja e saj sepse format e saj bombastike vëreheshin nga çdo kalimtari i mundshëm.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne vijim..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*