EXLUZIVE: PUBLIKOHET VIDEO E BER PARA 8 VITESH,GETOARI IA KAP GJOKSIN ELVANES DHE FILLOJN.. (VIDEO)

Buzëqeshje dhe përqafime, kur Getoari dhe Elvana ishin bashkë.
Jeta është plotë surpriza dhe rrugëtime të ndryshme. Nga një vit në tjetrin ajo mund të marrë një rrjedh krejt tjetër, por asnjëherë nuk mund të fshijmë dot të kaluarën.Por para disa minutave është publikuar një video e Getoarit duke ia kapur gjoksin Elvanës:
shtyp rrek;lamen(kutin) me poshte shiko pamjet…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*