Femra fanse e Majami Delfins arrinë të urinoj në këmbë sikur të ishte mashkull [Video]

Ata thonë se kur duhet të shkoni, duhet të shkoni dhe një tifoz i Miami Dolphins ka provuar se kur vjen puna për të shkuar në banjo, do të bëjë kudo.

Loja e futbollit Dolphins vs Jets e fundjavës së kaluar e pa policin e delfinëve një kërcim absolut nga New York Jets, i cili mori dy ndeshje në golin e vetëm të Dolphins për të fituar një fitore të madhe prej 20-6. Shumica e sportistëve duan një pije, pavarësisht nëse ekipi i tyre fiton ose humbet.

Ferr, tifozët amerikanë të futbollit janë të njohur për të mbajtur ahengje shumë kohë para se të fillon loja vetëm për t’u siguruar që ata janë dehur mjaftueshme për t’u ulur në masakrat që ata janë gati për të dëshmuar. Kjo grua me siguri duket të ketë pasur mjaft për të pirë, duke pasur parasysh se sa e dobët është ajo në dy këmbë.

Mirpo ajo ia arrinë që të shkoj në WC-n e burrave dhe në menyrë të sukseshme ajo urinon sikur të ishte një mashkull i vërtet gjersa të tjerët i thonë se çfar bënë ajo aty.

Pa u brengosur fare ajo ia kthen se ajo bënë të njejtën gjë që ato bëjnë, të gjithë filluan të qeshin…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*