FLASIN GRATË, JU TREGOJMË SE ÇFARË BËJMË KUR BURRAT TANË IKIN NGA QYTETI! BURRA AS QE EKENI IDEN JU TE MJERET.. SHIKO PAMJET

Shpesh ndodh që burrat duhet të largohen nga qyteti për punë. E pra, disa bashkëshorte e gjejnë veten kur ndodh kjo, por disa tjera e përjetojnë vërtet keq largimin e tyre.Nga rrëfimi del që disa gra e shikojnë si shansin më të mirë për të mashtruar burrat e tyre. Por askush në të vërtetë nuk i ndan gjërat që bëjnë ndërsa burrat e tyre janë larg. Këto gra rrëfejnë se çfarë bëjnë ato kur burrat e tyre largohen nga qyteti!Epo, çfarë bëni kur burrat tuaj largohen nga qyteti? Për ju nuk e dimë, ama këto të 20 e kanë treguar.Burri im është absolutisht kundër që vajza jonë të flejë me në, por kur ai është jashtë e marr vajzën në krevatin tim.Sa herë që burri im nuk ndodhet në shtëpi, thjesht rri në krevat dhe shoh Netflix deri sa ai të kthehet.Kurdo që burri im ndodhet jashtë qyetit, shoqja ime më e mirë prej 20 vitesh më viziton dhe kalojmë një natë vajzash sleepover. Netlix, alkool, hashash, ushqime fastfood…Kur burri im është jashtë unë flej me të gjitha dritat ndezur, sepse jam pak frikacake.Burri im zgjohet gjithnjë para meje dhe më zgjon duke më përgatiru një çaj. Ai ishte jashtë për dy javë dhe çdo ditë shkova me vonesë në punë….per te vazhduar shiko videon ne vazhdim:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*