Flet gruaja shqiptare me eksperiencë, një nga pozitat që më bëri të çmendem nga kenaqesia ështe kjo…

Flet gruaja shqiptare me eksperiencë, një nga pozitat që më bëri të çmendem nga kenaqesia ështe kjo…
Flet gruaja me eksperienc, nje nga pozitat qe me beri te çmendem nga kenaqesia eshte kjo!!. Maredhenie në hotel është mbi të gjitha një arratisje nga rutina e përditshme. Nuk ka rregulla, për më tepër ka shërbime në dhomë, trajtime me spa, dhe çarçafë të bardhë e të pastër që do t’i pastrojë dikush tjetër. “Në të kaluarën kam bërë marredhenie me një djalosh të ri, ku ishte shumë i bukur dhe i sjellshëm me mua, dhe atë ditë një nga pozitat që më çmendi ishte kur më…..shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e rrëfimit:

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*