FOTO/ Brenda fabrikës së kukullave të seksit

Radhë të gjata me kukulla që po presin të vishen në mënyrë provokuese shihen brenda fabrikës së kukullave të seksit në Kaliforni, aty ku trupat e silikonit përgatiten për t’u shpërndarë nëpër botë.

“Real Doll” u krijua 20 vite më parë nga Matt McMullen dhe sot pretendon se është vendi ku prodhohen “kukullat e dashurisë më të mira në botë”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*