Gent Zenelaj: Po te ndodhte kjo nuk do te isha gjalle!!!

Gent Zenelaj ka qenë një nga personazhet e ftuar në emisionin “Thumb” ku ka treguar se si është atmosfera në familjen e tij në festat e fundvitit.

Moderatori i “Stop” rrëfeu se viti 2017 ka qenë i suksesshëm për të por sic ka patur momente të bukura ka patur edhe nga ato situata që i kanë dhënë trishtim.

Genti rrëfeu se është ndjerë vërtet keq ku për pasojë të punës, shfaqje në Durrës nuk ka mundur të arrijë në kohë për ditëlindjen e vajzës së tij.

“Isha në Durrës me shfaqje, salla ishte e mbushur plot. Kur mbërrita pas shfaqjes edhe pse isha duke ecur si i çmendur nuk arrita dot në kohë.

Tashmë torta e ditëlindjes ishte prerë, ajo ishte ditë shumë e rëndësishme për të.

Por gjithsesi ne të nesërmen blemë një tortë dhe i bëmë të gjitha zakonet nga fillimi.”- u shpreh Genti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *