GJINEKOLOGU NE TIRANE ME PALL**I DERI SA BURRI PRISTE NE KORIDOR! KISHA TURP TE BERTISJA POR…./VIDEO

ME PA…I GJINEKOLOGU NE TIRANE DERI SA BURRI PRISTE NE KORIDOR! KISHA TURP TE BERTISJA POR…./VIDEO

Pershendetje du tju tregoj nje ndodhi qe me ndodhi.. Quhem Mirjeta 30 vjece burrin e prura nga Kosova para 2 viteve e morra me mesit me ndermjetsim te familjeve shume eshte djali mir puntor dhe i ndegjushem shum ka frig nga une shkaku i vizes..Sidoqoft me mknaq nkrevet sum knaq nje dt lash termin per te gjinekologu erdh edhe burri nuk edisha une qe eshte serb por kur hyna mbrenda..Per Leximit e Plote Kliko Reklamen…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*