Gruaja qe peshon 317 kg, seks 7 herë në ditë…? (Video)

Kjo grua quhet Pauline Potter dhe ka hyrë në librin e rekordeve Guinnes për peshën e saj që shkon në 317 kg.
Mjekët e kanë paraljamëruar se ajo rrezikon të vdesë, nëse nuk ecën dhe nëse nuik bën aktivitet fizik.
Në këto kushte, Pauline ka kërkuar ndihmë nga ish-bashkëshorti dhe ka arritur që përmes seksit 7 herë në ditë, të bjerë 45 kg.Shtype reklamen per tpar gruan e trash…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*