Histori seksi/ Burri nuk dinte të më kënaqte, ja ç’më bëri …

Në 8 vjet ai nuk ka qenë kurrë për mua dhe çdo gjë që ka ndodhur këto kohë e kam kaluar e vetme, por një ditë më erdhi për vizit djali i shoqës për të më treguar se nëna e tijë po më thërret dhe pastaj filluam tmerrsisht të puthemi edhe pse ai ishte vetëm 18 vjeç më bëri të qaj e kishte shumë të madhë për më shun shiko rrëfimin e plot më poshtë:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*