I fut shoqen e ngushtë në shtrat, reagimi i të dashurit po ‘marros’ meshkujt… (VIDEO)

Kjo video e publikuar në Youtube po kritikohet nga të gjithë duke u bërë shumë shpejt virale. Aty një vajzë fton shoqen e saj të ngushtë në shtrat me të dashurin e saj.

Kur pjesa më e madhe e femrave bëhen xheloze nëse shoqja e tyre tërheqëse shfaq interesim në mashkullin e tyre, krejt ndryshe ndodh me Lenën,një përdoruese e interneti nga Kalifornia.

E njohur në internet si “Lena The Plug”, ka publikuar një video në të cilën shpjegon pse e la shoqen e saj të ngushtë të shkojë në shtrat me të dashurin e saj Adam.

Lena tha: I besoj Emily-t dhe mendova se kjo do të ishte argëtuese”. Vajzat i tregojnë njëra-tjetrës historitë seksuale.

Teksa shton se: Shoqet i tregojnë çdo gjë njëra-tjetrës. Emily i ka parë fotografitë e k***t të Adam, ajo i di të gjitha rreth jetës sonë seksuale, i tregoj asaj çdo gjë. Tani nuk kam pse i tregoj, ajo thjeshtë mund ta provojë penisin e tij”.

Video është klikuar rreth 12 milionë herë.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*