I hyri miza në të brendshme, prezantuesja bën atë që s’duhej (VIDEO)

Ajo ngriti me lehtësi fustanin e hapur deri në bel, u kthye me shpinë nga kamera dhe bëri lëvizje të shumta në panik.

Prezantuesja u qetësua pak vetëm pasi një burrë, që ishte pjesë e emisionit, iu afrua për të parë nëse kishte me të vërtetë diçka në të brendshmet e saj. Gjithçka kaloi me një të qeshur dhe pasi Vandici rimblodhi veten, vazhdoi transmetimin live të emisionit “Ti ke stilin tënd”.

VIDEO:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*