Ia dërgoi gabimisht mamit këtë foto, përgjigja e saj do t’ju habisë (Video)

Një adoleshente bëri një foto provokuese me gjoks zbuluar për t’ia dërguar të dashurit të saj, por duke ia dërguar atij ajo bëri një gabim. Fotografia shkoi në inboxin e mamit me shkrimin: “Zemër, më është rritur gjoksi, aq sa s’ma mbajnë dot reçipetat!”. Kur e kuptoi se çfarë kishte bërë nuk i ngeli gjë tjetër veçse të tregonte të vërtetën se fotoja ishte për dikë tjetër, klikoni me posht dhe shikoni foto na sms e derguara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*