Ja çfarë bëjnë vajzat e reja Shqiptare në Dibër (Video)

Ndërkohë që shumë vajza në Tiranë apo edhe në qytete të tjera mendojnë se çfarë fustani do të veshin për të shitur pak “pordhë” në Bllok, këto vajza në Dibër mendojnë për acarin dhe të ftohtin që duhet të durojnë për të mbijetuar…KLIKO rekklamm ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*