Ja ku gabojnë meshkujt kur bëjnë seks për herë të parë me një femër

Keni kaluar kaq shumë kohë duke ëndërruar për të pasur një marrëdhënie intime me të, por kur më në fund keni arritur deri në atë pike, keni përfunduar duke u larguar nga ai person, sepse kimia në intimitet nuk ka funksionuar.

Është e rëndësishme të jesh i hapur me atë person dhe të flasësh për gjëra intime pa turp, këtu ju tregojmë pesë gjëra që çdo grua urren gjatë marrëdhënieve.

Mendoni për penetrimin:

Shumë meshkuj besojnë se depërtimi është e vetmja mënyrë për të kënaqur gratë, por lojërat para seksit janë një armë shumë e rëndësishme, sepse me një prekje të thjeshtë ose puthje mund të merrni kënaqësi.

Nuk guxon:

Besoni apo jo, ka shumë meshkuj që nuk e njohin shumë mirë anatomiën e grave. Klitorisi është një nga zonat më të ndjeshme të grave, prandaj nuk duhet anashkaluar. Prekja e ngadaltë e tij, butësisht dhe e vazhdueshme e tij është çelësi.

Kur ai nuk di si të puthë:

Ky problem i vogël është më i zakonshmi i të gjithëve, madje edhe më shumë nëse del jashtë kontrollit.

Ka disa njerëz që mendojnë se puthja është të hapin gojën dhe të nxjerrin gjuhën si të tërbuar, por kjo është diçka që çdo grua urren.

Pasi femrat preferojnë që puthja të trajtohet me dashuri dhe delikatesë.

Kush vepron si një aktor i filmave porno:

Shumë meshkuj mendojnë se intimiteti është siç shihet në filmat pornografikë, pasi ata besojnë se mund të bëjnë gjithçka që shohin në to. Duke vënë femrat në pozita të pakëndshme.

Marrëdhënia nuk duhet të jetë gjithnjë e egër dhe e fortë, edhe pse mund të ketë momente të shkurtra plot forcë sa për ta ndryshuar pak ritmin e aktit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*