Ja kush do ta zëvendësojë Armando Dukën si kryetar i FSHF-së??

Asambleja zgjedhore e 7 shkurtit që do të vendosë për organet drejtuese të Federatës Shqiptare të Futbollit, i ngjason për momentin më tepër një loje shahu, ku më të shumta janë të panjohurat dhe lëvizjet e gurëve të prapavijës së protagonistëve kryesorë.

Megjithatë, pas shumë përballjesh zgjedhore, kjo e vitit 2018 pritet të jetë më e ashpra për nga emrat e kandidatëve, pritja e tyre dhe koha e shkurtër për një fushatë zgjedhore bindëse, deri më 7 shkurt.

Armand Duka, edhe pse ende jo i zyrtarizuar, do të jetë në kërkim të mandatit të pestë dhe do të dalë hapur shumë shpejt, duke u kërkuar edhe një herë besimin anëtarëve të Federatës…

Lexo artikullin e plotë duke klikuar linkun më poshtë

 

link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*