Ja në çfarë pozicioni duhet të bëni mardhenie ,për të ngelur shtatzënë/VIDEO ME ILUSTRIM

Pozicionet më të mira janë kur burri është mbi gruan, i tillë është pozicioni i misionarit. Mashkulli penetron më thellë dhe shpejtësia me të cilën sperma kalon në vaginë është më e lartë. Logjikisht çdo pozicion që shkon kundër gravitetit mund të ngadalësojë ngeljen shtatzën, ndaj këshillohet që mashkulli të jetë gjithmonë sipër femrës. Një tjetër pozicion i favorshëm është seksi nga pas, i njohur si doggy-style. Lejon penetrimin dhe është me drejtimin e gravitetit, por më i këshillueshmi është ai i misionarit”, thotë Glenville.Per te shikuar videon e kesaj pozite seksuale dhe per te mesuar ate shiko videon ne vazhdim,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*