Ja si duket Durrësi pas përmbytjeve – VIDEO

Disa prej rrugëve në qytetin e Durrësit janë përmbytur për shkak të reshjeve të mëdha të shiut.

Ndërkohë që për rreth 30minuta disa prej rrugëve kanë qenë të bllokuara dhe nuk mund të kalonte asnjë mjet.

Kanalizimet dolën jashtë funksioni, duke sjellë në vëmendje problemin e madh e kryesor me të cilin ndeshet popullata në Durrës.

Këmbësorët e patën të pamundur të kalonin rrugët të hynin apo dilnin nga shtëpia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*