Ja si i përgjigjet Ramush Haradinaj serbëve !!! (video)

Në një video nga arkivi i agjencisë Associated Press, e datës 19 qershor të vitit 1999, Haradinaj flet nga Peja, aty ku UÇK-ja i kishte zënë pozicionet pas largimit të forcave serbe, transmeton Indeksonline.

Haradinaj në këtë intervistë thotë se asnjë qytetar i Kosovës, po të jetë ai serb apo malazez, nuk duhet të ndjehet i frikësuar nga shqiptarët, pasi që ata do të jenë të sigurt.

Ai po ashtu thotë se ata po kujdesën edhe për vlerat e religjionit në Kosovë që mos të shkatërrohen, si manastiret apo kishat ortodokse, si dhe po mbrohet pasuria e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *