Ja si masturbjonë femrat, më së shumti përdorin metodën e 2

Pasi artikulli ynë u përqëndrua në metodat për masturbimin mashkullor, ne morëm shumë reagime duke pyetur se si gratë masturbojnë.

Masturbim për njerëzit që kanë vulvë) është diçka që LELO gjithmonë ka qenë e përkushtuar për të rritur përmes produkteve tona të kënaqësisë, por teknikat nuk përshkruhen gjithmonë në terma eksplicite. Me zhargon të tilla si ‘prekje’ dhe ‘lustrim perla’ (për të mos përmendur referenca të shpeshta për kokat lëvizëse dush) nuk është çudi që të gjitha mund të jenë paksa konfuze për disa. Këtu shpjegojmë disa nga metodat më të zakonshme të masturbimit femëror, kështu që edhe nëse keni pasur shumë praktikë, mund të mësoni një mënyrë të re argëtimi për të përjetuar kënaqësi solo!

Femra Masturbim
Pse Femrat Masturbojnë?

Gratë masturbojnë pikërisht për të njëjtën arsye si burrat; është e pëlqyeshme dhe mund të ndihmojë me çdo gjë nga pagjumësia, mërzia, ose ndjenjat e modës së vjetër të frustrimit seksual.
Orgazmat e Përzier – Çka, Si dhe Pse?
Lexo më shumë …
Përqindja e grave që masturbojnë mund të lëkundet nga vetëm 38% në 92% në varësi të cilët ju kërkoni dhe si, por kjo në fakt nuk është shumë e rëndësishme. Ajo që është e rëndësishme është se masturbimi është i shëndetshëm dhe normal, por ju me të vërtetë nuk duhet të shqetësoheni nëse e bëni atë dy herë në ditë ose dy herë në muaj për aq kohë sa jeni i kënaqur me përvojat tuaja personale seksuale.

Dhe kjo është një nga pjesët më të rëndësishme të masturbimit për t’u përqëndruar në, si pjesë e seksualitetit tuaj personal. Ndërsa mundemi (dhe bëjmë, dhe e rekomandojmë) masturbimin me partnerin tuaj, masturbimi është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënies tuaj personale me sensualitetin dhe kënaqësinë tuaj. Është kujdes i seksit dhe seksi i kombinuar, dhe nuk duhet të trajtohet si më pak i rëndësishëm sesa aspektet e tjera të jetës suaj seksuale.
Si Femrat Masturbojne?
Frymëzimi erotik

Dëshira e femrës është një fenomen pak i kuptueshëm (dhe deri kohët e fundit, pak i studiuar), por duket e qartë se ne mund të jemi mjaft fleksibël kur bëhet fjalë për atë që na kthen. Kjo mund të jetë një skenë seksi por jo domosdoshmërisht eksplicite në një film që e bën imagjinatën tonë të egër, ose erotizëm me shkrim intensivisht të çuditshëm.

Fatmirësisht, gjëra të tilla si popullariteti dërrmues i pesëdhjetë hijeve të Grave dhe grave vokale që po krijojnë pornograf feministe, tabu ndaj konsumimit të përmbajtjes erotike nga gratë është duke u prishur. Këshilla për masturbimin dhe arritjen e orgazmës nuk është më vetëm një sugjerim për ndezjen e qirinjave aromatike ose për të marrë një banjë (edhe pse këto sigurisht punojnë për disa njerëz dhe gjithmonë është mirë të trajtoheni) dhe ne jemi në gjendje të flasim shumë më qartë në lidhje me kënaqësinë e femrës.
Pajisur për kënaqësi

Tani, le të fillojmë me mjetin më të rëndësishëm që kemi për kënaqësi: trupat tona. Ndërsa ka një ton zona erogjene në të gjithë trupin femëror që mund të përfshihet në masturbimin tuaj, ne do të përqendrohemi në mënyrë specifike në anatominë primare seksuale .

1.Grinding

Qoftë në një jastëk ose në një sipërfaqe më të vështirë, disa njerëz janë në gjendje të sjellin vetveten në kulm, duke e bluar apo fërkuar vulvën e tyre kundër diçkaje.

Nëse preferoni të bluani dhe po kërkoni të intensifikoni ndjesinë, mund të provoni të vendosni një massager shumë të fortë si Wand Smart Wand në mes të një jastëk apo peshqir të palosur dhe të lëvizni kundër kokës së tij fleksibël.

Stimulimi klitoral

Një nga metodat më të zakonshme të masturbimit është përdorimi i 2 ose 4 gishtërinjve për të fshirë klitorisin, shpesh në një lëvizje rrethore. (Një udhëzues i dobishëm kur blini vibrator tuaj të parë dhe duke u përpjekur të vendosni në mes të stimulimit më të prekshëm si MIA 2 ose më shumë të përhapur si LILY 2, duhet të vini re nëse përdorni 2 gishta për të përqëndruar drejtpërdrejt në clit ose më shumë gishta për të bërë qarqe të gjera rreth e tërë vulva.)

Nëse gjeni clitoris juaj është shumë e ndjeshme për këtë kontakt të drejtpërdrejtë, ju mund të gëzojnë një produkt si ORA 2 pasi ajo ka ndjesi delikate që ju mund të kontrolloni presionin e. Ju gjithashtu mund të provoni të përdorni gishtin dhe gishtin tuaj për të pothuajse të imitoni lëvizjen e stimulimit manual të një penisi, edhe pse shumë njerëz e gjejnë këtë të lodhshme dhe paksa të vështirë, varësisht nga madhësia dhe vendndodhja e klitorisit tuaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*