Jam 38 vjeçare dhe e pa martuar sepse pelqej vetem shtratin , ky është numri im

Kerkoj një mashkull që më ben te ndjehem mire , dhe te jet i eger ne mardhenie , sepse ashtu jam edhe vet e eger .
Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri.
Kam deshire te njihem me nje mashkull te sinqert ashtu si jam dhe vete per nje lidhje martesore…
Per te gjith ju qe doni te me kontaktoni , shtypni poshte ne rekl am , dhe ju shfaqet numri dhe profili im i fb..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*