“Je për q*rje te Sheratoni me 3 mijë euro nata?”, vajza hakmerret në mënyrë brilante ndaj manjakut

Shpesh vajzat bien në “shënjestrën” e tipave që njihen si “të djegurit”, pasi synimi i tyre është të ruajnë komentueset femra dhe më pas t’i shqetësojnë me mesazhe.

Persona të tillë ka me shumicë në rrjetet sociale, të ekzaltuar nga figura e një femre.

Nuk ngurrojnë t’i ngacmojnë e të shkojnë edhe më tej me ofertat e tyre të kripura me shpresën se “do të dalin diku”.

Vajzat nuk janë të gjitha njësoj dhe përdoruese të “Facebook” janë edhe ato që kanë një bashkëshort, vëlla, baba, kushëri apo që janë edhe vetë nëna.

Liria e dhënies së mendimit, për shkak të këtyre tipave është bërë pothuajse e pamundur për gjininë femërore.

Një rast i tillë ka mbërritur në redaksinë tonë nga një vajzë e shqetësuar për këtë fenomen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*