Jeto si pasha, seks dhe luks i paparë në…

Këto foto janë shprepur në shtëpinë publike ‘Pascha’ në Gjermani.

Për momentin, kjo bordello mban rekord në Evropë sa i takon madhësisë.

Luksi dhe femrat në këtë shtëpi publike janë të panumërta.

Mjafton për të ecur në koridoret e ndërtesës dhe vendos se cila të pëlqen.

Shikoni fotot më mirë:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*