Kap të dashurin në shtrat me motrën, për pak sa se vrau, ja kush ndërhyri (VIDEO)

Menduan t’i bëjnë një rreng, ajo të motrës, dhe ai të dashurës, por situata u doli jashtë kontrollit dhe për pak mund të kalonte në tragjedi.

Inskenuan momentin që ajo t’i shihte bashkë në shtrat, duke u puthur, e kur ndodhi, reagimi i vajzës doli jashtë parashikimit.

Ajo mori dhe një armë për te qëlluar të dashurin, të cilin nuk e besonte kur ai i tha se e gjitha ishte një shaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *