Kësaj here e tepron Çani!!Shikoni si e zhvesh live në emision Eni Koçin

A është normal Arian Çani?, Shikoni se si e zhvesh në emision live Eni Koçin….Arian Cani si gjithmon vazhdon me skenat provokative ne emision. Këngëtarja Eni Koci ishte e ftuar në emisionin “Zonë e Lirë”. Ajo mbërriti në studio e veshur me të bardhë duke të dhënë përshtypjen e infermieres Por nuk vonoi shumë moderatori Arjan Çani e ka lënë gjithë publikun pa fjalë ku e ka ‘zhveshur’ Eni Kocin dhe duke zbuluar krejt….shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet kjo video shokuese:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*