Këshilltari i Trumpit, Ja çka do ti bëjmë Shqiptarëve

Këshilltari i Trump për politikën, Shannon Burns është shprehur mjaft i bindur se mardhëniet e SHBA-së dhe shqiptarëve.
Shannon Burns, duke folur për Ballkanin për “News 24”, ai tha se me udhëheqjen e Trump marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe SHBA-ve do të forcohen edhe më shum:Ja dhe video shikojeni duke klikuar rekklamm me poshte:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*