Këto janë 10 pozitat që duhet provuar patjetër për ta çuar ne qiellin e shtatë!

Ka disa pozicione që ne patjetër duam të përjetojmë, por ekzistojnë lloje të veçanta të pozitave që ne me të vërtetë i duam dhe që çdo herë që i praktikojmë ato, na mbushin me kënaqësi: nga mbrapa. Pse? Këtu ju lëmë 10 arsye për t’i praktikuar ato, pasi ata janë padyshim më të mirët.

1. Partneri juaj ka mundësinë të prekë tërë trupin tuaj dhe të depërtojë në të njëjtën kohë. Ju keni më të mirën nga të dyja botët pasi ju mund të prekni pjesë të tjera intime për t’ju mbajtur stimuluese ndërsa ai gëzon në maksimum.

2. Puthjet janë jashtëzakonisht sexy. Në pamundësi për të parë atë në sy, ju nuk e dini se çfarë pjesë e trupit do të jetë kissing suvatojnë partnerit tuaj, dhe në mesin e tyre janë të qafës, mbrapa, supet dhe veshët … më erotik!

3. Kjo është një mënyrë për t’u lidhur emocionalisht me partnerin tuaj. Duke qenë “lugë” në qoftë se ata janë të shtrirë, ju dhe partneri juaj do të jenë emocionalisht të lidhur në çdo kohë. Kontrolloni këto pozicione për t’u lidhur emocionalisht me partnerin tuaj.

4. Partneri juaj do të depërtojë më thellë. Pozicioni i qenushës lejon partnerin tuaj të depërtojë më thellë në vaginë tuaj, gjë që do të sjellë shumë kënaqësi.Duke kl kuar meposhte ju hapet vidoe e simulimit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*