Keto janë 9 arsyet kur çifteve u humb oreksi për se ks, e treta të çmend fare…

9 reasons your partner isn't initiating sex

Ti e di se ata të duan ty dhe të gjitha gjërat e rëndësishme, por ka një ngritje të veçantë të besimit që vjen me partnerin tënd me të vërtetë, me të vërtetë të prirur për t’u zhveshur.

Dhe kështu ka pak gjëra që mund të vënë një gjurmë në besimin tuaj, ashtu si partneri juaj që nuk fillon seks.

Me kalimin e muajve dhe ndihet sikur është gjithmonë, gjithmonë nisni gjërat, filloni të lexoni në të.

A nuk më duan mua? A e urrejnë fshehurazi mua? A jam tepër i shtangur? A po mashtrojnë mua me dikë tjetër, kështu që nuk keni nevojë të bëni ndonjë veprim në shtëpi?

Si një iniciator i rrallë i seksit, e di se duhet të jetë jashtëzakonisht zhgënjyese të jesh në anën tjetër të shkretëtirës së shterpët të seksit.

Por betohem, ngurrimi i dikujt për fillimin e seksit është rrallë për shkakun që keni frikë. Është pothuajse gjithmonë asgjë kundër jush – ka gjëra të ndodh me ata që është penguar ata të hyjnë në humor sexy.

Këtu janë vetëm disa arsye që partneri juaj nuk mund të iniciojë seks.
1. Ata janë duke u ndjerë për trupin e tyre

Kur dikush është fiksuar mbi përmasat e kofshëve të tyre ose mënyrën se si barku i tyre bie, gjëja e fundit që ata janë të prirur për të bërë është të zhveshesh përpara personit, mendimi i të cilit vlerëson më së shumti.

2. Ata janë të theksuar

Tensionimi në punë, lufta e parave, tmerri i pafund duke u përpjekur për të gjetur një banesë të re që ka hapësirë ​​të mjaftueshme për një shtrat – të gjitha këto gjëra marrin hapësira të konsiderueshme, që qarkullojnë rreth mendjes dhe parandalojnë çdo mendim të seksit.

Kur dikush është i theksuar, rruga e tyre e seksit bie dhe ata përpiqen të mendojnë për fillimin kur ata janë shumë të zënë duke u shqetësuar për gjithçka tjetër që po ndodh.

Nuk është e lehtë për ju. Është e vështirë për të marrë një gjendje shpirtërore kur mund të ndjehesh një dhimbje koke e tensionit.
3. Ata kanë nevojë për ju për të marrë gjërat filluar kështu që ata mund të merrni në humor

Kjo shpesh ndodh me gratë (por jo gjithmonë, padyshim), të cilët kanë tendencë të kenë një dëshirë më të përgjegjshme.

Në thelb, dëshira e përgjegjshme do të thotë që dikush nuk do të kthehet në mënyrë të rastësishme – ata nuk janë vetëm papritmas në humor dhe të etur për seks.Kli ko më poshte për të lexuar komplet arsyet!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*