Kisha nevoj për ka… dhe nuk dija se me kë e thirra mjeshtrin e kuzhinës dhe…

Sytë me citshin xixa për ka… nga meraki që i shikova tër shtëpin vetëm që të mos me shkoj mendja te ka.. nuk ja dola. Thirra mjeshtrin e kuzhinës kinse është prish dera, erdhi dhe e shokij me tha se sësht e prishur, une i them se e prishur është ai ishte posht dhe une hipa mbi të kisne ti tregoj se ku është e prishur…e kuptoj dhe kur me kapi per by….oooh ate prisja une filloj me gjyh te ma…kli ko ne rekk lam dhe shoki vi. Deon…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*