Kompania e pastrimit që pastron shtëpitë me gra lakuriq

Një kompani pastrimi e bën pastrimin e shtëpive me gra lakuriq.
Një kompani e pastrimit ka zbuluar se po refuzon aplikantet e reja, të holla, sepse konsumatorët preferojnë gratë e mesme.Pastrueset fitojnë në mes të 30 dhe 45 £ në orë.

Klientët mund të kërkojnë pastrues meshkuj ose femra të një sërë moshash, formash dhe madhësish – por janë gra të një ‘moshe me përvojë dhe figurë më të plotë’ që janë më të kërkuarat.
Themeluesi i kompanisë Laura Smith tha: “Ne jemi si një agjenci, ne kemi punëtorë anembanë vendit, nga Londra në Skoci dhe Irlandën e Veriut.“Në përgjithësi duhet të kemi 300 pastrues të zhveshur.‘Llojet e njerëzve që përdorin shërbimin ndryshojnë. Nuk janë të gjithë njerëzit, kemi femra që kërkojnë pastrues meshkuj.

Disa njerëz që na thërrasin mendojnë se në ofrojmë “shërbime të fshehta”, por normat tona janë në nivelin e mesëm dhe pasqyrojnë ndryshe “.Zonja Smith themeloi kompaninë vitin e kaluar pasi fillimisht filloi të niste një firmë standarde pastrimi.“[Një klient] donte që një grua lakuriq të pastronte banesën e tij, kështu që e pyeta një nga vajzat”, shpjegoi ajo.

“Pashë një mundësi biznesi dhe vendosa të shkoj me të.”Konsumatorët e kënaqur kanë lënë përshtypje të ndezura në faqen e internetit, me një klient duke e quajtur atë një ‘përvojë të mrekullueshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*