KUJDES: 4 Arsyet Përse Ju Djeg Vagina, E Para Do T’ju Alarmojë! (Video)

Djegiet e brendshme të vaginës janë një ndjesi që bëhen shumë irrituese nëse janë konstante. Kjo vjen si një sërë arsyesh, të cilat do t’i ndjekni më poshtë.Dhimbjet ju ngacmojnë gjatë momentit që urinoni apo kryeni marrëdhënie. Ndjesia e djegies shpesh shoqërohet me sekrecione dhe erë të keqe. Mund të bëhet fjalë për një semundje…Shtyp reklamen dhe shiko simptomat dhe keshillat qe duhet ti ndjekni per te tejkaluar rrezikun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*