Kujdes! Këto POZICIONE janë vetëm për seks të zjarrtë.…PAMJE

Jeni një çift pasionant që nuk ngurroni të provoni pozicione të reja për të gjallëruar edhe më tepër jetën tuaj seksuale? Ja 5 pozicionet për një seks “të zjarrtë” e të paharrueshëm që duhet të provoni, sipas Cosmopolitan:

1. Sensualizëm

Kur femra është sipër dhe me trupin e ngjeshur pas mashkullit, krijohet një atmosferë shumë sensuale dhe romantike dhe seksi zgjat edhe më shumë.
2. Rock’ Roll

Kur mashkulli është sipër dhe këmbët e femrës vendosen në qafën e partnerit. Ky pozicion lejon një penetrim të thellë të mashkullit dhe krijon një seks plot adrenalinë.
3. Një “fluturim prej fluture”

Femra e shtrirë mbi një tavolinë të lartë dhe mashkulli në këmbë. Është një pozicion që fal shumë kënaqësi për të dy partnerët.
4. Kënd i drejtë

Një pozicion ku femra rri e shtrirë anash dhe mashkulli sipër, duke krijuar së bashku një kënd të drejtë, për të përjetuar një orgazëm të thellë.
5. Të përkulur

Një pozicion shumë romantik, ku femra është ulur sipër mashkullit dhe të dy janë të përkulur teksa mashkulli ka përballë gjoksin e femrës.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*