Kur Angela Martini mbetet pa fjalë nga bukuria e saj

E kemi parë në lloj lloj fotosh dhe asnjëherë nuk na ka zhgënjyer. Ngaqë e tillë është Angela Martini, tërheqëse, unike dhe seksi. Madje shpesh herë fotot e saj janë vënë me mbishkrime të ndryshme të cilat kanë qenë shumë interesante. Por kësaj here Angela ka postuar një foto por nuk ka ditur se çfarë thënie të hedhë në të,por sinqerisht nuk dim as ne …!


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*